Foto: www.sergiopereira.world

Foto: www.sergiopereira.world

Este cap de setmana Bétera té una agenda cultural plena d’activitats a l’aire lliure per a que veïns i veïnes de totes les edats disfruten de l’estiu. A continuació vos detallem totes les activitats:

Hui divendres, 7 de juliol, a les 22.45 hores comencen els Concerts en el pati del Castell de Bétera.  La Regidoria de Cultura i Festes ha preparat una programació de concerts àmplia i variada. Esta nit podrem disfrutar a partir de les 22.45 hores la música de Sergio Pereira qui presentará el seu nou disc “Swingando”. 

L’entrada serà gratuïta i l’aforament és limitat. Així que no perdes l’oportunitat de disfrutar de les nits de d’estiu acompanyades de bona música a la fresca i en un enclavament inigualable com el Castell de Bétera.

Al Cinema d’Estiu situat en l’edifici Frutos Bétera es projectarà dissabte (22.30 h.) i diumenge (22.00 h.) la pel·lícula d’animació “Gru 3. Mi villano favorito”.

Totes les exhibicions de pel·lícules tenen un preu d’entrada de 4,50€ i es recorda que l’aforament és limitat i que si es prefereix hi ha possibilitat de portar-se la seva cadira, hamaca o fins i tot tumbona.

Diumenge, 9 de Juliol, a partir de les 19.00 h i al passeig de l’Albereda es representarà l’obra de teatre “El pirata Barba” de la companyia Xarop Teatre. Esta proposta dirigida al públic familiar i especialment als xiquets i xiquetes de més de 4 anys, tractarà de desvetllar diverses emocions i impulsar l’interés per la cultura i la motivació artística i creativa de tota la família.

La entrada serà lliure i gratuïta, així que no oblides portar als més xicotets de la casa a gaudir d’esta obra a l’aire lliure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment