c'sL’Ajuntament de Bétera aprovava ahir de manera inicial el Pressupost General de 2017 en un ple extraordinari. L’equip de govern format pels 10 regidors de Compromís, PSV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana va aconseguir tirar endavant els comptes anuals tot i estar en minoria gràcies a l’abstenció de la regidora de C’s, Eva Martínez, i del regidor no adscrit Pedro Gallén.

El Partit Popular va votar en contra d’uns comptes que segons la seua portaveu, Elia Verdevío, arriben tard i sense cap participació de la ciutadania. El PP també va posar en dubte el repartiment de les subvencions a les associacions del municipi, sobretot a les de dones que han rebut 1.000 euros cadascuna.

Mas Camarena-CUBE també va voler explicar el motiu pel qual la formació rebutja el Pressupost General presentat. Segons Salvador Beltrán les urbanitzacions tornen a estar oblidades en el capítol d’inversions.

Tot i que la portaveu de C’s va aclarir que no són els seus pressupostos explicar els acords a què ha arribat amb el govern local per abstenir-se i no bloquejar els comptes. El regidor no adscrit Pedro Gallén també va optar en l’aprovació inicial per l’abstenció.

El pressupost general de 2017 ascendeix a 19 milions d’euros amb un límit de despesa de poc més de 16 milions d’euros. Entre d’altres asunts s’invertiran 250.000 euros en un Pla d’Ocupació i es crearan dues noves places a la plantilla municipal: una de vice interventora i una altra d’Informador. A més s’invertirà en millorar la qualitat de l’aigua potable de Bétera a través d’un pla d’Inversions Financiareamente Sostenibles.

? A continuació podeu veure un vídeo resum del ple extraordinari d’aprovació inicial del Pressupost General 2017 ?

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. En el carrer que vixc: Mariana de Sant *Simeón tenim l’IES “Els *Alfàbegues” al que assisteixen moltíssims alumnes, que per cert arriben i s’en van amb autobusos arribats des de diferents urbanitzacions, però molts dels joves també acudeixen amb algun que altre automòbil o motocicleta de més o menys envergadura.
    Porte açò a col•lació a causa de la condició d’adolescents. Encara que ja tinguen 18 anys, fa que alguna que una altra vegada i a causa del buidat d’aquest carrer llarg i ample els tempte a llançar-se, diguem així com si estigueren en un circuit en competició. Així mateix altres usuaris, desconeguts i motoritzats fan les seues carreres arriscant la seguretat dels estudiants o els veïns i volguera des d’ací sol•licitar, si fóra possible, que estudiaren el cas per si vostès consideren oportú posar en algun punt les bandes de ressalte, que per cert en l’entrada del carrer hi ha un parell d’elles, encara que alguna cosa deteriorades i açò pot ser també perillós. Hi ha alguna que una altra peça solta i en la calçada o damunt la vorera.
    Molt agraída per l’atenciò.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment