Sembla que el problema de fata de places a primària a Bétera s’ha solucionat, almenys per al proper cursos 2017-2018. Segons va anunciar el regidor d’Educació durant el Ple Extraordinari de dilluns la Conselleria d’Educació ha confirmat que crearà una nova unitat de Primària a l’escola pública Lloma del Mas per a solucionar a els problemes de manca de places al municpi.

Fernando Cantarino va anunciar la implantació d’un grup més de Primària en el col·legi públic Lloma del Mas després que es llegira una declaració institucional promoguda per Ciudadanos en la qual es reclamava al govern de la Generalitat Valenciana una solució definitiva a aquest problema que preocupa als pares de Bétera.

“Divendres passat se’ns va adjudicar una nova unitat al col·legi Lloma del Mas i per tant l’alumnat que ha demanat plaça a Bétera a hores d’ara té plaça a Bétera. Amb això hem solucionat la manca de places encara que seguirem treballant per millorar les condicions en un futur”, va declarar Fernando Cantarino.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Entonces continua habiendo un problema de cara a las familias que tengan preferencia por una educacion que no sea totalmente en linea valenciana…
    Vaya solucion… O pasas por el aro, o tienes que matricular a tu hijo en un colegio fuera del pueblo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment