pedro gallenEl regidor no adscrit de l’Ajuntament de Bétera, Pedro Gallén, va aprofitar la seua intervenció en debat del ple del Pressupost General celebrat el passat dilluns per preguntar a l’equip de govern local per “l’existència de factures sense abonar als calaixos de les dependències municipals, per deutes contrets des de fa anys per valor superior a 1.700.000 euros”.

Tant el regidor d’Hisenda, Enric Álvarez, com la pròpia alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la Interventora municipal ja van aclarir a Gallén aquest tema durant el debat del ple, però el regidor no adscrit sembla que no va quedar content amb l’explicació i ha tornat a la càrrega amb una nota informativa en què insisteix en aquest deute.

Pedro Gallén assegura que té “l’absoluta seguretat de l’existència d’un deute municipal, la tinc documentada amb les seues factures i certificacions corresponents. El seu origen es remunta a unes obres realitzades per una empresa concessionària de subministrament d’aigua, les factures han sigut apartades en un calaix municipal”. Gallén acusa de falta de transparència i opacitat en la gestió.

La pròpia alcaldessa ha sigut qui ha volgut respondre a les acusacions manifestades per Gallén “no existixen factures als caixons, així de rotunda és la meua resposta. El regidor no adscrit va insistir dilluns al ple extraordinari de pressupost en esta qüestió, però sembla no haver entés ni tant sols l’explicació que allí li féu la Interventora municipal”.

“Hi ha factures als caixons quan hi ha un deute reconegut, en este cas, no hi ha cap deute reconegut, per tant, no té cap sentit que el regidor no adscrit insistisca en el fet que el deute no apareix als pressuposts del 2017. Així i tot, matise: és cert que hi ha un deute històric amb una de les empreses gestores de l’aigua, però com que este deute no està reconegut, no és una factura guardada en cap caixó”, afirma de manera rotunda la primera edil.

“Sembla que el senyor Gallén vol acusar a este equip de govern d’una cosa que no existix, no sé si de manera malintencionada o per falta de informació. Si és per falta d’informació, pot accedir a ella sense problemes, si sembrar el dubte és totalment intencionat, repte al regidor no adscrit a què mostre en el proper ple la factura que verifica que, efectivament este equip de govern, guarda factures als caixons. Declaracions d’este tipus només fan que mal al nom de Bétera, cal ser més escrupulosos i minuciosos quan es fan declaracions als mitjans i, el senyor Gallén, ens té prou acostumats últimament”, ha conclòs Cristina Alemany.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment