CARTELL_MOSTRA_CANT_VALENCIÀ_14-07-17El proper divendres 14 de juliol a les 19:30 hores als jardins de la Casa Nebot, l’Escola Municipal de Cant Valencià de Bétera junt a les escoles de Cant d’Estil del Grup Olivar d’Alaquàs i l’Escola de Junta Central Fallera de València, oferiran la II Mostra de Cant Valencià.

El Cant Valencià és un conjunt de cants d’arrel tradicional que es troba habitualment des de la Plana de Castelló fins a la Marina i està format per dos variants: les albaes i el cant d’estil format per l’ú i el dos, l’ú, l’ú i el dotze i la riberenca.

La part musical serà realitzada per l’Escola Municipal de Dolçaina, Tabal i Rondalla. L’entrada és gratuïta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment