IMG_2647Bétera serà la nova seu del FESTARDOR els dies 12, 13 i 14 d’octubre. El festival de música ocuparà dos parcel·les en el Polígon Industrial de l’Horta Vella: una per a la zona de concerts i una altra per a la zona d’acampada. Així ho van anunciar ahir els organitzadors del festival junt amb l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Cultura, Raquel Puig.

El FESTADOR canvia enguany d’ubicació a causa de la falta d’espai a la localitat de Bellreguard i sembla que es quedarà al nostre poble amb l’objectiu de seguir creixent.

“Bétera disposa d’unes instal·lacions amb espai suficient per poder seguir creixent, així doncs, el nou recinte disposa de 15.000 m2 per al recinte de concerts i que està situat en una parcel·la al polígon de Bétera, i els més de 25.000 m2 d’espai per a la zona d’acampada a només 100 metres del recinte, una altra gran avantatge i que assegura una 5ª edició d’allò més recomanable i amb èxit”, afirma l’organització.

Bétera ha sigut el poble triat ja que disposa de molt bona comunicació des dels diferents punts d’accessos al Festival, es troba a tan sols 3,5 km de l’A7 garantint així el fàcil accés des dels diferents punts del territori nacional i a més compta amb una parada de Metrovalencia (Línia 1) a tan sols 300 metres del recinte.

Aquesta nova edició comptarà també amb diferents activitats culturals i musicals que es realitzaran durant els dies previs i del festival a la pròpia localitat de Bétera, apropant així la música i la cultura als ciutadans de la localitat i aconseguint que el mateix públic assistent al festival conega la localitat seua gent i la seua cultura.

Grups confirmats

El cartell es troba actualment aproximadament el 50% de confirmacions i en els pròxims dies s’anunciaran noves bandes que se sumaran a les ja anunciades fins a la data com El último ke zierre, Def con Dos, Kop, Los de marras, Iratxo, Ebri Knight, Pirat’s Sound Sistema, Prozak Soup, Funkiwis, El niño de la Hipoteca and Ferran Exceso, La Desbandada, Malonda, Pupil-les y Subversa.

Les entrades anticipades ja es poden aconseguir a la pàgina web del festival per 15 euros.

cartelFESTARDOR2017

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment