Cartel InvenciblesAquest diumenge 16 de juliol l’Albereda de Bétera acollirà la segona jornada del festival benèfic “Invencibles II” que va haver de ser suspesa el 4 de juny pel mal oratge. Així que diumenge tornarà en una versió més reduïda però amb el mateix objectiu: recaptar diners per una bona causa.

En esta ocasió els diners aniran destinats a l’ONG Bétera Solidària que s’encarrega cada estiu de repartir menús complets cada migdia als xiquets de les famílies de Bétera que més ho necessiten per a que puguen tindre una alimentació completa.

Els assistents podran visitar les casetes de les diferents empreses col·laboradores a més hi haurà un taller de dansa-teatre impartit per Niqui Vives i altre de ioga per a xiquets impartit per Ana Torres. També hi haurà una actuació dels “Joglars de Guàrdia” que faran un xicotet homenatge a Gloria Fuertes.

No dubtes a passar-te al llarg del matí i refrescar-te amb els gelats i refrescs que oferirem en la barra a preus populars, els beneficis dels quals aniran destinats a la Associació Bétera Solidària.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment