13194417wEFE. Quatre banyistes, almenys tres d’ells septuagenaris, han mort ofegats hui en platges i piscines de la Comunitat Valenciana, dos d’ells en els municipis valencians de Sueca i València, i els altres dos en els alacantins de Torrevella i Xàbia.

El primer ofegament s’ha registrat poc abans de les 10.00 hores a la platja de la Malva-rosa de València, on una dona ha avisat la Policia Local i als serveis de salvament quan ha perdut de vista el seu marit, de 70 anys, que es havia ficat a nedar en l’aigua.

Segons ha informat Creu Roja, després del rescat, els serveis mèdics han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar a la víctima sense èxit, per la qual cosa només s’ha pogut confirmar la seua defunció.

Una hora després, un home de 77 anys havia sigut rescatat inconscient de la piscina d’una urbanització del municipi alacantí de Xàbia però les maniobres de reanimació tampoc han tingut èxit i ha mort al lloc.

Sobre les 12.55 hores, una telefonada alertava al Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) que un home de 76 anys estava en parada cardiorespiratòria a la platja del Mareny Blau, al terme municipal de Sueca (València), i que els serveis de socorrisme li estaven aplicant tècniques de reanimació cardiopulmonar.

Fins al lloc s’ha desplaçat un metge del Centre de Salut de la pedania de Mareny de Barraquetes, una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del servei d’ajuda mèdica urgent (SAMU), però només van poder confirmar la mort.

A la platja de la cura de Torrevieja (Alacant) un altre banyista, del qual no s’ha facilitat l’edat, ha mort al voltant de les 14.25 hores després de ser rescatat de l’aigua en aturada cardiorespiratòria.

Fins al lloc s’ha desplaçat una unitat del Servici d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) l’equip del facultatiu ha realitzat la reanimació cardiopulmonar avançada al banyista, que inicialment s’ha recuperat, però de camí a l’hospital ha tornat a patir una altra parada cardiorespiratòria i ha mort.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment