ribarojaL’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha trobat material mediambiental i aparells de gimnàstica biosaludable sense estrenar situats en un edifici de titularitat pública i sembla, segons informar el consistori, que podrien estar allí des de aproximadament els anys 2008 i 2010.

Concretament s’han trobat 5 panells explicatius sobre els recursos naturals de Riba-roja de Túria, altres 20 senyals indicatius pertanyents a rutes i camins de diversos punts del terme municipal i altres 11 aparells nous i sense estrenar destinats als diversos parcs de temàtica cardiosaludables escampats en diverses zones del nucli urbà.

Els recursos trobats pels operaris municipals estan en bon estat tot i el temps transcorregut des que es van dipositar a la mateixa nau municipal on setmanes enrere es van localitzar desenes d’instruments musicals i material escolar que estaven abandones en caixes precintades i embalades des de l’any 1999 i que van haver de ser traslladats als centres educatius del poble.

Els aparells destinats a la gimnàstica biosaludable podria destinar-se a algun dels parc instal·lats en el casc urbà una volta s’hagen netejat i recuperat. La resta de material -senyals i panells indicatius- s’instal·laran en els punts estratègics adequats perquè puguen servir de punt informatiu i de referència per als turistes i els esportistes que participen en rutes de senderisme.

L’equip de govern, format pel PSPV, Compromís i Esquerra Unida, ha lamentat “l’escassa preocupació de l’anterior govern del Partit Popular cap als recursos municipals i la seua absoluta indiferència sobre les diverses necessitats que presentava el municipi, en parcel·les tan important com la educació dels nostres joves, la salut de les persones amb els aparells de gimnàstica saludable o amb les diverses senyalitzacions sobre els ingents recursos patrimonials en el nostre medi ambient”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment