a1a4d1_ab2ef980958141ebbac5e0c5fd194df4~mv2.jpg_srz_1349_899_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz

Foto: Ameba Teatre

Diumenge que ve 23 de juliol a partir de les 19:00 hores i al passeig de l’Albereda l’associació Ameba Teatre representarà l’espectacle “Carro de jocs”. Es tracta d’una proposta familiar molt interactiva i divertida ideal per disfrutar amb xiquets a partir de 5 anys.

Els estrafolaris protagonistes d’aquesta història, Tallo i Minúscula, arribaran al nostre poble al ritme de la musica per a comprovar que els xiquets i xiquetes encara saben jugar. Per açò, i sempre que la seua malaptesa s’ho permeta, els plantejaran tres proves musicals que hauran de passar per a superar aquest repte.

Amb esta proposta, Ameba Teatre tracta de desvetllar l’interès dels més menuts per la cultura i el teatre a través d’un espectacle de carrer interactiu i divertit al qual acabe involucrant-se tot el mòn, des dels més menuts als majors.

La entrada serà lliure i gratuïta. 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment