13198205wEFE. El president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Vicente Muñoz, ha acudit a declarar a la comandància de la Guàrdia Civil a València en qualitat de investigat dins de l’operació en la qual ha sigut detingut Ángel María Villar, president de la Federació Espanyola de Futbol.

Muñoz ha accedit amb cotxe a les dependència de la comandància de la Guàrdia Civil de Patraix, a València, cap a les 19.10 hores de la vesprada d’ahir dimarts.

Fonts pròximes al cas han informat a Efe que la declaració de Vicente Muñoz podria estar relacionada amb els vincles de la seua empresa, una agència de viatges, amb la Federació Espanyola de Futbol.

Durant ahir al matí, els agents de la Guàrdia Civil van estar a la seu de la federació i es van centrar en demanar documents i informació de diversa índole, que se li ha facilitat “sense cap problema”, han dit les mateixes fonts de la federació.

A més, Muñoz és propietari d’una agència de viatges en la qual, pel que sembla, també s’haurien personat els agents de la Guàrdia Civil a la recerca d’informació que poguera estar relacionada amb la suposada trama corrupta.

Vicente Muñoz ocupa des de 1986 la presidència de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

La Guàrdia Civil ha detingut a Ángel María Villar i al seu fill Gorka en el marc de l’Operació Soule, una acció ordenada per l’Audiència Nacional per presumptes delictes d’administració deslleial, apropiació indeguda, corrupció entre particulars, falsedat documental i possible alçament de béns.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment