La font de la Plaça del Mercat de Bétera ja és història. Els operaris municipals l’han retirat esta setmana i han tancat el perímetre fins que s’anivelle el sòl i es puga xafar sense perill.

Segons ens confirma la regidora d’Obres Públiques, Cristina Ballesteros, la font portava anys sense funcionar i tapada amb planxes metàl·liques  per la qual cosa els veïns havien sol·licitat la seua retirada. “La gent s’asseia sobre de les planxes i feia soroll, ni tenia utilitat, ni era bonica”, assegura la regidora.

Els arquitectes de l’Ajuntament de Bétera treballen ara en un projecte per remodelar la Plaça del Mercat “estem treballant en un projecte de remodelació que es presentarà als veïns després de festes per consensuar amb ells el disseny”.

Ballesteros afirma que s’atendran les peticions i aportacions dels ciutadans per donar-li forma a la nova plaça.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment