19904941_1904073233165363_6817209479712086630_nEls Majorals de 2018 s’han organitzat per demà dissabte una vesprada-nit plena de música i activitats en l’Albereda de Bétera. El passeig s’omplirà almenys amb 70 vehicles clàssics entre els quals trobarem motos, cotxes i algun esportiu actual d’aquests que no se solen veure molt sovint per les carreteres.

A partir de les 18:00 hores s’espera que els cotxes i motos vagen arribant a l’Albereda. El barracó dels Majorals s’obrirà per oferir begudes i sopar a preus populars. Tot això animat amb música pop-rock dels 80 i 90. Una festa que durarà fins a les les dotze de la matinada

“L’esdeveniment està pensat no només per als aficionats als vehicles clàssics sinó per a tota la família ja que tindrem bona música, rifa, castells inflables i moltes altres activitats”, explica Ramiro López, Mayoral de 2018.

Els vehicles participants només hauran de pagar un tiquet de 5 euros en el qual van inclosos dos begudes i la participació en la rifa en la qual es sortejaran una matrícula de Carnet B, talls de cabells, revisions de cotxe i pernils.

“Animem als veïns i veïnes de Bétera a participar en l’esdeveniment ja que és una manera de participar i contribuir a les festes del pròxim any”, expliquen els majorals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment