19904941_1904073233165363_6817209479712086630_nEls Majorals de 2018 s’han organitzat per demà dissabte una vesprada-nit plena de música i activitats en l’Albereda de Bétera. El passeig s’omplirà almenys amb 70 vehicles clàssics entre els quals trobarem motos, cotxes i algun esportiu actual d’aquests que no se solen veure molt sovint per les carreteres.

A partir de les 18:00 hores s’espera que els cotxes i motos vagen arribant a l’Albereda. El barracó dels Majorals s’obrirà per oferir begudes i sopar a preus populars. Tot això animat amb música pop-rock dels 80 i 90. Una festa que durarà fins a les les dotze de la matinada

“L’esdeveniment està pensat no només per als aficionats als vehicles clàssics sinó per a tota la família ja que tindrem bona música, rifa, castells inflables i moltes altres activitats”, explica Ramiro López, Mayoral de 2018.

Els vehicles participants només hauran de pagar un tiquet de 5 euros en el qual van inclosos dos begudes i la participació en la rifa en la qual es sortejaran una matrícula de Carnet B, talls de cabells, revisions de cotxe i pernils.

“Animem als veïns i veïnes de Bétera a participar en l’esdeveniment ja que és una manera de participar i contribuir a les festes del pròxim any”, expliquen els majorals.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment