educacio beteraEl Consell Escolar Municipal de Bétera ha votat quins dies seran festa el proper curs escolar 2017-2018 i el resultat ha estat ben diferent al triat a la ciutat de València, per exemple.

Es tracta dels tres dies festius que cada curs escolar pot determinar el Consell Escolar Municipal, on estan representats docents, pares i mares, i administració municipal.

Segons es va acordar les escoles de Bétera tindran el pont d’octubre complet, és a dir, el dia 13 de cotubre serà també festa, de manera que els alumnes gaudiran a partir de dijous 12 i fins el diumenge 15 d’octubre.

D’altra banda no tindran el “megapont” de desembre, ja que el consell va decidir mitjançant votació que el dia 5 de desembre siga lectiu ja que, tal com ens ha explicat el regidor d’Educació Fernando Cantarino, “van considerar que un pont de 5 dies no calia ja que les vacances de Nadal comencen el dia 22”.

El dia 16 de març serà no lectiu a Bétera amb l’objectiu que els alumnes puguen gaudir de les Falles al complet. D’aquesta manera les vacances falleres començaran el divendres 16 i acabaran el dilluns 19 de març.

Els escolars de Bétera sí tindran el pont de l’1 de Maig, de manera que a Bétera serà dia no lectiu el dilluns 30 d’abril.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment