educacio beteraEl Consell Escolar Municipal de Bétera ha votat quins dies seran festa el proper curs escolar 2017-2018 i el resultat ha estat ben diferent al triat a la ciutat de València, per exemple.

Es tracta dels tres dies festius que cada curs escolar pot determinar el Consell Escolar Municipal, on estan representats docents, pares i mares, i administració municipal.

Segons es va acordar les escoles de Bétera tindran el pont d’octubre complet, és a dir, el dia 13 de cotubre serà també festa, de manera que els alumnes gaudiran a partir de dijous 12 i fins el diumenge 15 d’octubre.

D’altra banda no tindran el “megapont” de desembre, ja que el consell va decidir mitjançant votació que el dia 5 de desembre siga lectiu ja que, tal com ens ha explicat el regidor d’Educació Fernando Cantarino, “van considerar que un pont de 5 dies no calia ja que les vacances de Nadal comencen el dia 22”.

El dia 16 de març serà no lectiu a Bétera amb l’objectiu que els alumnes puguen gaudir de les Falles al complet. D’aquesta manera les vacances falleres començaran el divendres 16 i acabaran el dilluns 19 de març.

Els escolars de Bétera sí tindran el pont de l’1 de Maig, de manera que a Bétera serà dia no lectiu el dilluns 30 d’abril.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment