Visita a l'exposició L'Aventura del pensament del MuVIM_01El Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, se suma hui dissabte a la celebració de la Gran Nit de Juliol de la Gran Fira de València obrint les seues portes fins a les 02.00 hores de la matinada amb una programació especial que inclou música, visites guiades a les exposicions temporals i visites nocturnes a l’exposició permanent L’aventura del pensament.

El penúltim cap de setmana del mes de juliol, a la recta final de la Gran Fira de Juliol i de camí a la tradicional Batalla de les Flors, els museus i centres culturals de València es posen d’acord per oferir als seus visitants una àmplia oferta cultural i d’oci durant la Gran Nit de Juliol, informa un comunicat.

El MuVIM participarà en l’efemèride amb visites guiades –en valencià i en castellà– a les seues exposicions temporals: la maqueta de València –situada al vestíbul del museu– servirà perquè la historiadora de l’art Bèrnia Mitjans –a les 19.00 i les 23.00 hores– parle de les festes estiuenques dels barris de la ciutat; per la seua part, el director del museu, Rafael Company, guiarà els visitants per l’exposició de la qual també és comissari, Les Imatges del poder –a les 20.00 i les 00.00 hores–; i, al seu torn, l’exposició València en Vinyetes, situada a la Sala Alta del museu, serà guiada pel seu comissari, Enric Trilles (21.00 i 01.00 hores).

A partir de les 22.30 hores i fins a les 00:30 hores, s’oferiran quatre visites nocturnes a l’exposició permanent del MuVIM, L’aventura del pensament. Cada passe admet un màxim de 20 visitants, de manera que cal efectuar reserva prèvia telefonant al 963.883.730 (de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores; diumenges de 10:00 a 20:00 hores, ininterrompudament).

El museu completa la seua oferta cultural aquesta nit amb música en directe del grup Patton que oferirà, a les 21.30 hores a l’exterior del MuVIM, una selecció de cançons pròpies i versions de grups dels anys 70 i 80 com Supertramp, Pink Floyd o Queen, entre d’altres. L’accés és lliure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment