IMG_4628L’Ajuntament de Bétera ha anunciat, a través d’un ban d’alcaldia, que la Nit de la Coetà del 15 al 16 d’agost els veïns autoritzats podran tirar coets per tots els carrers de la localitat, tal i com ja es va fer l’any passat.

Es podrà tirar coets per tots els carrers excepte per aquelles exemptes de pólvora per mesures de seguretat. Tal i com marca la normativa per poder participar serà necessari ser major d’edat, estar empadronat a Bétera, tenir el carnet CRE i ser associat a una de les penyes.

A continuació vos deixem el ban íntegre publicat:

L’Ajuntament de Bétera comunica, en relació amb el llançament de coets de la NIT DE LA COETÀ, que queda autoritzat el llançament per tots els carrers de la localitat, excepte en aquells que es designen com a vies d’evacuació i a una distància de seguretat de 35 metres de la mateixa, així com les d´especial risc que s’indica en el planol que figura en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Bétera i pàgina web també d’aquest Ajuntament.

Per a l’acte de la “Coetà” es permetrà el llançament de totes aquelles persones empadronades a la localitat de Betera, majors d´edat, que disposen de carné CRE i que pertanyen a una associació en la que hi haja almenys un responsable de grup reconegut com a expert, que serà l’encarregat de presentar a l’Ajuntament la documetació referent als membres de la seua associació que vagen a participar  abans del 26 de julio de 2017, aportant un llistat de participants amb una fotocòpia del DNI, carnet CRE de cadascú d´ells i segur de danys personals contractat.

 Aquelles persones que desitgen accedir al recinte acotat per a la Cordà que tindrà lloc a la 1.00 hores de la matinada del 16 d´agosto de 2017, hauràn d’obtindre la corresponent autorització i braçalet, personant-se a les Coves de Mallorca, des del dia 31 de juliol al 4 d’agost i el 7 i 8 d’agost, en horari de 17.30 a 20.00 hores, aportant DNI i la seua fotocòpia i la autoliquidació corresponent degudament abonada que podrán obtindre a la pagina web de l´ajuntament www.betera.es, per import de 11.39 euros, corresponents a l’import del braçalet i del seguro de d’anys personals contractat per l´ajuntament  al respecte.

 Que així mateix cap resenyar que el braçalet de la Cordà no autoritza el llançament de coets de la Coetà que tindrà lloc a continuació.

mapa coeta betera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment