L’Ajuntament de Bétera va inaugurar divendres passat el primer parc de la localitat destinat a la pràctica de la “cal·listènia”. A l’acte va acudir el Campió d’Espanya d’aquesta modaliad, qui al costat d’uns companys, va fer una demostració d’aquesta pràctica esportiva. Aquest particular parc urbà, situat en el carrer Castelló, sorgeix de la petició d’un jove de la localitat.

La cal·listènia és un sistema d’exercicis físics amb el propi pes corporal; en el sistema l’interès està en els moviments de grups musculars més que en la potència i l’esforç. L’objectiu és l’adquisició de gràcia i bellesa amb el cos en moviment i l’exercici. Es tracta d’una disciplina d’entrenament que amb el pas del temps està guanyant molta popularitat en el món del fitness.

El parc està dividit en dos: una zona per a persones que fan més d’1,40 metres i una altra per als veïns de Bétera més menuts que ja han començat a gaudir d’aquests particulars aparells.

El nou parc disposa de diferents elements per enfortir els braços, les cames i l’esquena, entre d’altres parts del cos. Els usuaris podran realitzar els exercicis en cada aparell, completant un circuit, o aprofitar el parc per escalfar abans de fer la pràctica esportiva desitjada. La cal·listènia és una disciplina física que té molta acceptació entre la gent adulta que vol mantindre’s en forma.

La inauguració de divendres a la vesprada es va convertir en una anténtica festa a la qual van acudir multitud de veïns i veïnes gràcies a l’exhibició amb música d’aquest esport i al berenar d’orxata i fartons preparat pel consistori.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment