14 de junioEl 16 de juny EUPV presentava un escrit en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Bétera per mitjà del qual la formació denunciava “l’estat d’abandonament en què es troben determinades zones de la nostra localitat”.

Transcorregut més d’un mes des de l’escrit presentat “encara no s’ha fet res per pal·liar la situació, el que ha passat és que les podes i escombraries han anat en augment, com es pot observar en aquestes fotos preses en el mateix lloc el 14 de juny i el 23 de juliol”.

La formació d’esquerres insisteix en “la necessitat d’actuar amb més celeritat en la recollida de podes i escombraries”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment