sorteo vino de honorEl saló de plens del Castell va acollir ahir la celebració del primer sorteig pel qual 20 veïns i veïnes de Bétera i els seus acompanyants podran acudir al vi d’honor que l’Ajuntament de Bétera oferirà el dia 12 d’agost, en el dia de la presentació oficial de les Festes de Bétera 2017.

Per al nou sorteig, el departament d’informàtica ha hagut de crear un sistema informàtic basat en un logaritme encarregat de triar de manera aleatòria a 20 persones (més 10 suplents) d’un cens de prop de 19.000 habitants majors de 18 anys.

Els afortunats rebran en uns dies una notificació de l’ajuntament i hauran de confirmar la seua assistència a l’esdeveniment que se celebrarà como cada any als jardins de Casa Nebot i al qual assistirà la corporació municipal i les Obreres i Majorals de 2017 amb les seues famílies.

La regidora de Festes, Raquel Puig, ha explicat que aquest sorteig té com a objectiu donar “un pas endavant perquè la festa siga una poquet més participativa i la gent del poble puga participar en actes que abans no podien”.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va voler donar les gràcies al departament d’informàtica per crear aquest programa especial i va desitjar sort a tots els ciutadans i felicitar els elegits per l’atzar.

Llistat de guanyadors

1 Segui Sandiego Francisco J

2 Navasal Muñoz Rene Alfredo

3 Lomba Guerrero Almudena

4 Gonzalez Gadea Raquel

5 Cruz Peñas Sonia

6 Boix Leon Domingo

7 Navarro Roca Alejandro

8 Enguidanos Cabo Amparo

IMG_71839 Ferrer Inglada Concepción

10 Redondo Mas Carlos

11 Clemente Lopez Carlos

12 Marcos Lapeña Carmen

13 Lopez Sebastia Pilar

14 Chiozza Pacheco Patrizia

15 Martinez Ibañez Maria Teresa

16 Yuste Gimenez Maria

17 Tarrazona Beltran Francisco

18 Gomez Gonzales Manuel

19 Casanova Soler Rafael

20 Graullera Marco Carlos

Suplents 

21 Ballesteros Paulino Sergio

22 Barba Segura Primitivo

23 Cisma Asensio Enrique

24 Morales Lopez Mari Angeles

25 Rosat Romero Salvador Jose

26 Peñalver Asensi Esther

27 Cano Ferrer Sonia

28 Sanchez Diaz Josefina

29 Haba Ariza Carlos

30 Martinez Fuentes Dolores Vicenta

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment