foto-farola-betera-okL’associació de veïns Camí de Paterna ha presentat una reclamació al pressupost general de 2017 elaborat per l’equip de govern de l’Ajuntament de Bétera sol·licitant que estiga previst en aquests comptes almenys 20.000 euros per iniciar la instal·lació de 30 punts de llum amb alimentació solar.

Una reivindicació que els veïns d’aquesta urbanització porten sol·licitant des de fa més d’un any i que ara han presentat com al·legació al pressupost aprovat de manera inicial el 10 de juliol en un ple extraordinari.

L’Ajuntament de Bétera ja va respondre davant aquesta petició que no era procedent acceptar la mateixa basant-se en un informe tècnic elaborat per l’enginyer industrial del consistori pel qual no es compleixen els mínims exigits pel reglament d’eficiència energètica d’instal·lacions d’enllumenat exterior.

L’associació recorda que el sol·licitat són punts de llum amb alimentació solar “pel que en tractar-se d’una instal·lació amb alimentació solar entenc que no hauria d’aplicar-se la normativa que fa referència a l’esmentat informe”.

“Considerem que per motius de seguretat viària i ciutadana, a fi d’evitar possibles i futurs accidents relacionats amb el trànsit i circulació viària, ja que la legislació estableix que són competències exclusives de l’ajuntament les matèries d’il·luminació i seguretat del trànsit i de les persones”, expliquen a l’escrit presentat.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment