Programa 'Estiu a la Bene' 2017Per segon any consecutiu, l’Àrea de Cultura de la Diputació de València organitza el cicle Estiu a la Bene, un programa destinat al públic valencià i als visitants de la ciutat, amb diferents propostes musicals programades per a les nits dels divendres durant els mesos més calorosos de l’any.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha manifestat sobre aquesta iniciativa que «es tracta d’un cicle pensat per al públic familiar, amb l’objectiu que puguen gaudir de la bona música. És una alternativa cultural i d’oci allotjada en un lloc excepcional i que, a més, compta amb entrada gratuïta, un fet que permet apropar diferents estils musicals a totes les persones que desitgen escoltar-los i ballar-los», ha indicat el diputat.

Aquest divendres, 28 de juliol, el grup “El Petit de Cal Eril”, serà l’encarregat de donar a conèixer el seu nou disc al públic que acudesca al pati del Centre Cultural La Beneficència. Els interessats, només han de disposar de la seua entrada gratuïta, la qual es pot obtenir a través de la pàgina web www.labeneficencia.es o dirigint-se al punt d’informació situat al vestíbul del centre. La retirada de localitats tindrà lloc cada setmana de concert, a partir del dimarts, de 10:00 a 20:00 hores, fins al mateix dia del recital o fins a completar l’aforament.

Els propers concerts d’agost i setembre se celebraran, seguint el mateix horari, els divendres a les 22:00 hores i comptaran amb la presència de grups com “La bien querida en acústico”, “Urbalia rurana”, “A contra blues”, “Carlos Martín quintet”, “La romántica del saladar”, “Victorija Pilatovic”, Actuación indie-fusión, “Rascanya” i “Domisol sisters”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment