13225449wEFE. L’Operació Especial de trànsit l’1 d’agost preveu 3,8 milions de desplaçaments a la comunitat Valenciana, tant de llarg recorregut com els de l’entorn dels grans nuclis urbans i turístics.

Segons ha informat el Centre de Gestió del Trànsit de Llevant, aquesta operació, es desenvoluparà a la Comunitat a partir de les 15:00 del divendres dia 27 de juliol, fins a les 24:00 hores del dimarts dia 1 d’agost.

A aquests moviments de’exida, per començament de vacances, s’uniran els habituals d’un cap de setmana estival. Es preveu també que es produisca una important afluència de vehicles en els principals eixos pel desplaçament de turistes a les seves destinacions de descans i oci.

D’aquestes mobilitzacions, un 18% corresponen a l’àrea d’influència del Centre de Llevant, que és destinatari de gran part del trànsit turístic que procedeix de Madrid i províncies del centre de la península.

Per províncies, la distribució orientativa dóna una previsió de 2.100.000 desplaçaments a València, 1.150.000 a Alacant i 550.000 moviments a Castelló.

Segons ha informat la Direcció General de Trànsit, les hores de major intensitat en la circulació seran de 16 a 21 hores de divendres i de 08 a 14 hores de dissabte.

D’altra banda, les carreteres i trams més conflictius de la província alacantina són l’A-70 en els accessos i sortides de les circumval·lació d’Alacant i la N-332 en els accessos a Altea, l’Altet i Torrevieja.

A la província de València, la DGT ha assenyalat que l’enllaç entre les autovies A-7 i A-3 és un dels punts més conflictius, així com els trams d’entrada i sortida al seu pas pels termes de Requena i Quart de Poblet.

A la província de València, la carretera més conflictiva serà la N-332 en els extrems de la variant de Gandia, les entrades i sortides de Bellreguard i Oliva, l’accés a Tavernes de la Valldigna i Favara i la rotonda d’accés a Cullera.

La DGT ha alertat també de la concentració de trànsit en el tram final de la CV-500 i la rotonda del Sidi, i entre les rotondes del Perellonet i el Saler; mentre que la carretera N-340 a la província de Castelló té el seu punt més conflictiu entre Orpesa i el limite provincial amb Tarragona

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment