Els Viatgers del Temps_Pot de PlomL’aventura fantàstica ‘Els Viatgers del Temps’, espectacle coproduït pel Centre Teatral Escalante, dependent de la Diputació de València, i la companyia Pot de Plom, girarà l’últim trimestre de l’any pels municipis de la província de València.

L’obra teatral, dirigida per Xavi Castillo i Viky Garrigues, es tracta d’un “trepidant i divertit” recorregut que traslladarà al públic (+8 anys) pels esdeveniments històrics més importants que van marcar el destí dels valencians. El seu muntatge girarà al voltant d’un carro misteriós, uns còmics ambulants, un científic boig i una agència secreta d’agents-espai temporals.

La Delegació de Teatres es fa càrrec dels costos de l’exhibició amb un total de 67.155,00 euros, 4.477 euros per representació, sent condició indispensable que es realitze en auditoris gestionats de manera directa pels ajuntaments, detalls publicats hui en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP). De les sol·licituds presentades s’ha aprovat un total de quinze, d’acord amb els criteris establerts en la convocatòria relatius a la distribució comarcal, al nombre d’habitants, així com a l’aforament de la sala i les característiques tècniques exigides.

Burjassot, Aldaia, Benetússer, Riba-roja, Ontinyent, Almussafes, Alginet, Paterna, Benigànim, Sollana, l’Eliana, Alcàsser, Carlet, Manises i Massanassa són els quinze municipis seleccionats per a acollir l’obra, que ja es va exhibir en el Teatre El Musical de València durant els mesos de febrer i març.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment