llibret betera 1El llibre de les Festes de Bétera ja està a la venda. Obreres i Majorals s’encarreguen de vendre els 700 exemplars publicats perquè els veïns de la localitat puguen llegir sobre tradicions del nostre poble, conèixer el programa de festes i a més col·laborar amb la festa gràcies als 10 euros d’aportació.

Del llibret de 2017 s’han encarregat els majorals José Manuel Aznar i Jaume Pareja que amb l’ajuda de tots els festers i molta dedicació han aconseguit incloure articles escrits per veïns de Bétera amb el màxim rigor històric. A més, com no podia ser d’altra manera, gràcies a aquestes pàgines també podem conèixer millor els majorals i les obreres d’enguany.

De la venda del llibret ix una bona part del finançament de les festes per això és molt important que arriben a vendre els 700 exemplars, “la venda va molt bé i esperem vendre’ls tots aquesta setmana, qualsevol veí pot comprar-li als majorals i obreres o acudir a la papereria Verdevío on també tenen alguns exemplars “, explica el president José Vicente Bes.

“Hem intentat que el llibret tenga una poquet de tot, sobretot escrits sobre la història del nostre poble, com un article sobre la figura del campaner a Bétera i altre sobre el patrimoni de la Gerra Civil Espanyola perquè els veïns i veïnes puguen llegir-los i conèixer la nostra història i tradicions, en definitiva saber d’on venim”, afegeix el president.

Com no podia ser d’una altra manera el llibret inclou també el Programa de Festes de 2017 amb els horaris de cada acte i els espectacles, concerts, danses i activitats preparades pels Majorals i Obreres de 2017 per a tots els veïns i visitants. Quant tots els llibrets estiguen venuts, Betera.com publicarà també el Programa de Festes perquè puga ser consultat pels nostres lectors.


 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment