expo pinturaLa pintura de Miguel Àngel Puig Crespo arriba a la sala d’exposicions de l’Antic Ajuntament poc abans que comencen les Festes de Bétera. Unes pintures en les que les tradicions i festes de Bétera són les protagonistes de bona part de les seues obres realitzades amb la tècnica de l’aquarel·la i l’oli.

La inauguració tindrà lloc el divendres 4 d’agost a les 19.30 hores en l’antic Ajuntament (C/ Major, 12) i es podrà visitar totes les vesprades de dilluns a divendres fins al dia 18 d’agost.

Tal com ja ens avança el cartell de la seua exposició les obreres, els majorals, les alfàbegues i la pólvora tindran una gran importància en unes obres plenes de llum, color i passió pel poble de Bétera i la seua gent.

L’artista de Bétera vol mostrar el seu amor per la pintura i el dibuix. Amb esta exposició tracta d’anar més enllà d’una mera mostra de pintures, organitzant, desenvolupant i compartint les seues idees sobre l’art, la pintura i els artistes amb els visitants, de manera que òbriguen les seues ments a noves experiències artístiques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment