alfabega mercat central

Foto: Mercat Central

L’Ajuntament de València, el Mercat Central, el Palau de la Generalitat o les Corts Valencianes són alguns dels edificis més importants de la ciutat de València en els que des d’ahir envaeixen l’olor de les alfàbegues gegants de Bétera cultivades per Ramón Asensi.

Com cada any els operaris municipals han repartit en nom de l’Ajuntament de Bétera i per tant, en nom de tots els veïns i veïnes del poble, prop de 50 alfàbegues pels principals edificis oficials de la ciutat  per anunciar a tots els valencians i visitants que les festes de Bétera estan a punt de celebrar-se.

La principal icona de les nostres festes estarà també present en nombrosos ajuntaments de la província de València acompanyada per díptics amb informació sobre la història, les tradicions i les peculiaritats de les Festa de les Alfàbegues.

 Ara, totes aquelles institucions que tinguen una d’aquestes meravelloses plantes han de saber que han de ser regades 8 vegades al dia perquè es conserven fresques i oloroses.

Foto: Palau de la Generalitat Valenciana

Foto: Palau de la Generalitat Valenciana

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment