trabajo-betera31EFE. L’atur va baixar en 3.371 persones a la Comunitat Valenciana durant el juliol passat, fet que suposa un descens del 0,86% respecte al mes anterior, i en termes interanuals va baixar en 41.881 persones (un 9,71%), de manera que la xifra total de desocupats se situa en 389.237.

A nivell nacional i segons les dades publicades avui pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el nombre de persones en atur registrades a les oficines del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) va baixar en 26.887 al juliol en relació amb el mes anterior, amb manera que la xifra de desocupats inscrits es va situar en 3.335.924, el nivell més baix dels últims vuit anys.

Dades Bétera

Les últimes dades que ofereix el Servei Públic d’Ocupació Estatal del poble de Bétera correspon a juny de 2017.

En aquests moments, i just abans que començara la campanya d’estiu, el nombre d’aturats era de 1.374 persones dels quals la majoria d’ells són aturats del sector serveis (1.022), construcció (134), indústria (130) i agricultura ( 45).

Per edat el major nombre de desocupats a Bétera correspon a dones majors de 45 anys (435) i homes majors de 45 anys (323).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment