532Els Majorals i les Obreres de 2017 ja ho tenen tot preparat per tal que demà 400 comensals gaudisquen del Sopar d’Estiu que anunciarà que les Festes de Bétera 2017 ja estan a punt de començar al poble de Bétera. Com cada any la Piscina Municipal de Bétera es vestirà de gala per aquest gran esdeveniment al qual els veïns i veïnes del poble assitiran amb els seus millors vestits.

Cercavila pels carrers de Bétera

La vesprada començarà a les 18.30 hores quan els Majorals de 2017 recolliran al seu president, José Vicente Bes, al carrer Benaguasil.

D’allí la comitiva, acompanyada per la música de la xaranga, es dirigirà cap al carrer Marqués de Dos Aigües on recolliran a la primera obrera casada, Pilar Ros. Després serà el torn de Olga Coscollar a qui recolliran al carrer de les Alfàbegues. La tercera serà l’obrera casada Amparo Lull a la Av. Gran Via del Nord i l’última serà Marieta Guerrero al carrer Caruana.

S’espera que cap a les 21.00 hores els convidats ja estiguen a la piscina per rebre a les Obreres i Majorals de 2017 amb la tradicional volta a la piscina i la seua presentació acompanyats pels membres de la corporació local.

Vestits preparats 

Ens consta que les quatre protagonistes de les festes ja tenen els seus vestits preparats per a esta nit especial des de fa alguns dies. Les xiques no ens han volgut donar massa detalls però seran “vestits llargs, divertits, colorits i molt còmodes per poder obrir el ball i després gaudir de la nit al costat dels veïns i veïnes de Bétera que han fet l’esforç per comprar la targeta del sopar i col·laborar amb la festa”, explica Olga, obrera fadrina.

Tot i ser aquest any el sopar més car (60 euros davant els 50 euros de l’any passat) hi haurà més gent a la piscina “sorprenentment hem aconseguit més comensals enguany pel que estem molt contentes de que la piscina s’ompliga”, afirma Amparo Lull, obrera casada,

Aquest any el menú estarà compost de quatre entrants, surtit de marisc, llom amb cansalada ibèrica i pastís de pètals de rosa, “les obreres també hem volgut anar enguany a provar el menú per triar els plats i estava molt bo, esperem que estiga a l’altura i a la gent li agrade”, explica Pilar Ros, obrera casada.

Els Majorals de 2017 informen que tal com ja es va fer l’any passat només podran disfrutar de la discomòbil les persones que hagen assistit al sopar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment