Foto: Dival.es

Foto: Dival.es

EFE. La Diputació de València ha decidit apartar del servei al funcionari encarregat de la direcció de l’arxiu provincial, Carlos Recio, a qui es va obrir un expedient per absències del seu lloc de treball durant deu anys i al qual se l’acomiada ara per una falta molt greu i una altra greu.

Segons la resolució provisional de l’expedient, que es convertirà en definitiva en les pròximes hores, la Diputació aparta del servei a Recio, actualment de baixa, han informat a Efe fonts coneixedores de l’expedient.

Sobre la directora de l’arxiu, María José Gil, també expedientada per haver consentit les absències de Recio, no s’ha adoptat cap decisió fins al moment, ja que la resolució depèn de la qual es prengués amb el cap de l’arxiu.

La Diputació va obrir un expedient informatiu segons el qual tots dos podrien haver comès “faltes molt greus” contemplades en la llei d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana i que podrien comportar l’acomiadament, que posteriorment es va convertir en disciplinari.

El funcionari va accedir al càrrec el 2006, sota la presidència de Fernando Giner (PP). L’eixida efectiva de Recio del seu càrrec a la Diputació de València es produirà amb la publicació al Butlletí Oficial de la Província en els propers dies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment