Com cada any el Sopar d’Estiu, més conegut per tots com el “sopar de la pisicina” inaugurava el dissabte oficionament les Festes d’Agost 2017. En aquesta ocasió 400 comensals van acudir a aquest sopar de gala i glamour en què les Obreres i els Majorals són els autèntics protagonistes de la vetllada.

La festa va començar pels carrers de Bétera a les 19.00 hores. Primer els majorals van recollir al seu president, Jose Vicente Bes, i després una a una les obreres van anar eixint de les seues cases envoltades de veïns i veïnes que no es van voler perdre l’espectacle.

La primera a ser recollida va ser l’Obrera casada Pilar Ros. Envoltada de familiars, amics i veïns va eixir de casa amb un ampli somriure i vestida de groc com les samarretes que llueixen tots els del seu carrer.

Olga Coscollar, la primera Obrera fadrina, va optar per un divertit i original vestit en to rosat perfecte per al ball i es va atrevir amb un turbant al cap. A la seua casa els Majorals de 2017 van parar per agafar forces berenant i bevent els primers cops de cassalla.

Amparo Lull, segona obrera casada, va ser la tercera a exir. Ella va optar per un colorit vestit en el qual va barrejar flors, encaix i un gran llaç. Contenta i somrient va eixir de casa entre aplaudiments dels seus amics i familiars.

Marieta Guerrero va ser l’última a exir del carrer Caruana. La segona obrera fadrina, elegant i senzilla, va optar per un vestit bicolor amb escot paraula d’honor i falda amb vol.

Passaven uns minuts de les deu de la nit quan començava oficialment l’acte a la piscina, un entorn únic decorat de manera increïble per a l’ocasió amb llums i flors. Amb els convidats asseguts ja en les taules les obreres van anar entrant una a una acompanyades pels regidors de l’Ajuntament de Bétera i el President i Vicepresident dels majorals. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la Regidora de Festes, Raquel Puig, les van rebre a l’escenari, tal com marca el protocol d’aquest acte.

En aquest moment van començar els trons, llamps i la forta pluja que durant més de mitja hora va amenaçar seriosament amb arruïnar el Sopar d’Estiu. Tots els asisitentes es van protegir baix la teulada de la piscina fins que va parar de ploure. Després tots van col·laborar per retirar les estovalles mullades, assecar les taules, els plats, els coberts i les cadires.

Encara que amb retard el sopar va poder començar i tots van gaudir d’una agradable nit. Després d’un complet i abundant sopar les quatre obreres acompanyades per quatre majorals van obrir el ball amb una complicada coreografia confeccionada per Salsa x Cuatro.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment