Una imatge val més que mil paraules per això en Betera.com anem a gravar els principals actes de les Festes de Bétera 2017 en vídeo.

El primer acte es va celebrar el passat dissabte. El tradicional Sopar d’Estiu va congregar 400 persones a la Piscina Municipal de Bétera. Tot i els trons, llamps i tromba d’aigua que va caure sobre el poble el sopar es va poder celebrar gràcies a la col·laboració dels assistents.

A continuació vos deixem un vídeo amb la cercavila que començava a les 7 de la vesprada pels carrers de Bétera, l’entrada de les Obreres i Majorales de la piscina, la pluja, els convidats, el sopar, la rifa i el ball.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment