IMG_3601La cadena valenciana de supermercats masymas, de la distribuïdora Juan Fornés Fornés, SA, ha obert hui un nou establiment al municipi valencià de Bétera, concretament al número 47 de l’avinguda de l’Alcalde Vicente Cremades.

En aquesta ocasió es tracta del primer supermercat de la cadena tant en aquesta localitat com a la comarca del Camp de Túria i la seua obertura respon a l’interés de l’empresa d’estendre la seua xarxa de botigues perquè la marca Masymas està present en totes les comarques de la Comunitat Valenciana.

El nou supermercat compta amb una plantilla de 25 empleats de la qual més de la meitat són de Bétera, de fet l’AEDL del consistori és qui va recollir les instàncies segons els perfils sol·licitats per l’empresa, tal com ens ha confirmat Augusto Sevilla, regidor de Comerç.

A la inauguració de hui s’han acostat multitud de veïns i veïnes de Bétera que han estat rebuts amb música i promocions. A la cita també ha acudit l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, acompanyada per part de la corporació municipal.

El nou supermercat ocupa una superfície total de 1.400 metres quadrats. Com és habitual en tots els centres de la cadena, disposarà de totes les seccions de producte fresc ateses en taulell (Carns, Peixos, Fruites i Verdures, Xarcuteria, Pa i Brioixeria), mentre que en els lineals es reparteixen una mica més de 8.000 referències diferents de marca de fabricant i altres 900 de marca de distribuïdor. Així mateix, disposa per als seus clients pàrquing ampli i còmode.

Pel que fa al disseny de la botiga, aquesta respon també al model de nova generació que la cadena ha començat a implantar aquest mateix any, amb el qual pretén millorar l’experiència de compra del client i incrementar l’eficiència energètica.

Edifici eficient 

Inclou, doncs, mesures com l’aïllament de l’envoltant de l’edifici, l’ús de tecnologia LED en il·luminació, la instal·lació de congeladors i murals de fred amb portes per tal d’evitar pèrdues energètiques, un sistema de refrigeració per CO2 (refrigerant natural) o la instal·lació de recuperadors d’energia en el sistema de ventilació. Mesures que permeten reduir fins a un 30% la despesa energètica respecte al d’una botiga tradicional.

Joan Fornés Fornés S.A., amb seu a Pedreguer (Alacant), és la tercera cadena valenciana de supermercats. Amb la inauguració de demà suma en aquest moment un total de 130 establiments repartits per la Comunitat Valenciana i Múrcia, mentre que la seua plantilla supera ja els 2.350 empleats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment