danses-bétera-12Bétera també celebrarà enguany, com és tradició des de fa 8 anys, la Nit de les Danses organitzada per l’Associació Cultural l’Aljama de Bétera en la qual s’espera que més d’un centenar de veïns i veïnes de totes les edats recorren les carrers de Bétera ballant les danses més tradicionals de la localitat.

Aquest enguany a més també participaran les quatre Obreres de 2017 tal com Pilar, Amparo, Olga i Marieta han confirmat a Betera.com “no ens ho perdríem per res del món, portarem mantó de Manila i ballarem les quatre juntes amb tots les persones que acudisquen a aquesta nit tan especial”.

La cita serà la nit del 14 de agost a les 23:30 hores, vigília del dia gran Bétera, i els participants ballaran des de la Placeta del Sol fins a la del Mercat acompanyats per la música de l’Associació Xe que burrà de Bétera.

Després se celebrarà la Nit d’Albaes també amb l’Associació Cultural “Xe Que burrà”. Començarà a la porta de l’Església de la Puríssima amb l’Ave Maria, i continuarà com  és tradició cantant a la porta de cada Obrera i Majoral de 2017.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

    • Bon dia, nosaltres no som l’Ajuntament de Bétera, només som un mitjà de comunicació que res té a veure amb l’ajuntament. Aquesta pregunta potser la hauríeu de fer al consistori. Una salutació.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment