13263919wLa DGT espera 3,4 milions de desplaçaments a la Comunitat Valenciana en l’operació especial de trànsit del 15 d’agost, un milió més que en el mateix període de l’any passat.
El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha ofert aquestes dades, que s’engloben en les previsions de 8.100.000 moviments de vehicles per carretera a tot Espanya.

Moragues ha manifestat que es tracta de la xifra de desplaçaments més important després de l’operació eixida del primer d’agost, pel que ha instat a seguir les recomanacions i indicacions que es fan des de la DGT per concloure de manera satisfactòria el desplaçament.

Els consells bàsics més importants, ha advertit, són programar el viatge, complir les normes de trànsit, oblidar-se de les presses, descansar cada dues hores de trajecte, extremar les precaucions i conscienciar els conductors de la importància de mantenir els vehicles en perfectes condicions.

A més dels desplaçaments propis del cap de setmana, hui divendres coincidiran també els d’aquells que van a gaudir del pont del 15 d’agost i els d’aquells que inicien o acaben les seues vacances coincidint amb el canvi de quinzena.

Ha recordat la gran afluència de vehicles amb destinació als països del Magrib, o de tornada d’aquests, que circulen per les carreteres de la Comunitat Valenciana en el marc del dispositiu operació Pas de l’Estret.

La DGT compte per al dispositiu d’estiu amb 6.600 agents, entre membres de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil i personal de la DGT, a més d’empleats d’empreses de conservació de carreteres, així com el personal dels serveis d’emergències.

D’altra banda, en els mesos d’estiu la DGT posa en marxa diferents campanyes de vigilància i control de la circulació i entre els dies 11 i 15 d’agost tindrà lloc una campanya especial sobre control de la taxa d’alcohol i presència de drogues a conductors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment