Vicent-Sorli1112-150x150OPINIÓ
Vicent Sorlí, veí de Bétera i amic de Pilar Obrera
A l’Agost al poble sempre passen fets, la majoria d’ells repetitius i que en els dies de festa fan, de nou, la seua aparició. Uns tenen explicació, com la reiterada postura de la Mare de Déu d’Agost, sempre ens apareix gitada cara per amunt i altres són inescrutables per a la raó com el secret de l’olor de l’alfàbega.

Enguany, com sempre, sol haver alguna cosa nova. Crida l’atenció eixe cel de colors del carrer de l’obrera. Un cel on estan tots els colors, el color de la tolerància, el del respecte, el color de la transigència, el de la convivència, el color de la solidaritat, el color de l’amistat… I sobre tot el color de la festa. En fi, estan tots eixos colors que el món necessita per pintar les injustícies, la tristesa i la falta d’humanitat.

IMG_7857Per això Pilar, quan eixes sabates de taló, a les que no estàs acostumada a calçar, t’estiguen destrossant els peus, però que no tens més remei que dur-les, perquè fan joc en eixe elegant vestit tan cenyit al teu cos que per moments tens la sensació que et falta l’aire i l’únic que t’alleugereix són eixes gotetes de suor que càlidament van baixa’n-te per l’esquena.

O quan els obligats actes protocol·laris es facen llargs i per moments un poc tediosos, fins al punt de què ja no sàpigues quina postura adoptar, pensa en eixe cel de colors que la gent que t’estima, amb esforç, però també amb molta il·lusió, han fet per a tu.

A l’any que ve, la Mare de Déu d’Agost, envoltada per l’inexplicable aroma de les alfàbegues continuarà, com sempre, gitada cara per amunt i tu, no sense certa nostàlgia, recordaràs que un calorós mes d’agost, un grup d’amics et varem regalar un tros de cel, un cel de colors.

Bones festes de les Alfàbegues per a totes i per a tots i tu Pilar gaudeix d’estos moments que de segur seran irrepetibles en la teua vida.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment