Festes de BéterainicioNotícies

Ara sí les Festes de Bétera han començat oficialment. Ahir a la nit l’acte de Presentació de les Obreres i Majorals de 2917 donava per inaugurats 10 dies de festa, tradició i devoció.

La festa començava passades les 7 de la vesprada amb la recollida de les obreres per assistir a la recepció oficial a l’Ajuntament de Bétera i el posterior vi d’honor als jardins de Casa Nebot. Les quatre obreres no van decebre a ningú i van lluir impressionants vestits per a l’ocasió que van mostrar als veïns en tantes “voltetes” com a els van demanar.

Al vi d’honor organitzat per l’Ajuntament de Bétera enguany van acudir els membres de la corporació municipal, els familiars de les Obreres i Majorals i 20 veïns i els seus acompanyants que han sigut escollits per sorteig.

Després la comitiva es dirigia a l’escenari de l’Albereda on a les 11 de la nit començava l’acte en el qual els festers i festeres que porten tot l’any treballant per la festa van ser els únics protagonistes.

Aquest any la mantenidora va ser Amparo Martínez, una de les dos germanes conegudes com “les Palmeres”, les indumentaristes i modistes encarregades de realitzar any rere any els vestits de les obreres fadrines de Bétera seguint la tradició.

La nit acabava amb l’actuació dede la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera, junt a “Etern Mecano”, baix la dirección de Pere Vicente Alamá.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment