La nit anterior a la festa gran de Bétera als carrers més antigues de la localitat té lloc un dels actes més bonics de totes les festes: la Dansà a la Mare de Déu. Organitzat per l’Associació Cultural l’Aljama de Bétera aquest acte cada any reuneix a més participants de totes les edats que demostren que les danses al nostre poble estan ben vives.

Enguany han participat més de 100 ballarins i ballarines, i com no podia ser d’una altra manera també van voler estar presents la Obreres de Bétera 2017. Abillades amb mantó de Manila, Pilar, Amparo, Marieta i Olga van obrir la vetllada. Després tots, davant l’atenta mirada de nombrós públic, van ballar des de la plaça del Sol fins a la del Mercat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment