13285410wEFE. La Generalitat Valenciana reforçarà la seguretat en nuclis turístics, ferrocarrils de la seua competència i en altres infraestructures “sempre en col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”, segons ha explicat el director de l’agència autonòmica d’Emergències, José María Ángel.

Després d’assistir a una reunió amb el president de la Generalitat, Àngel ha detallat que ja hi ha en marxa un pla de seguretat específic per als mesos d’estiu, però a més, aquelles poblacions turístiques o que es disposen a celebrar festes comptaran amb més seguretat.

“Som una societat segura, hem repassat els protocols de col·laboració entre les agències que operem en la seguretat i emergència i hi ha una relació molt estreta amb la Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”, a les quals Àngel ha felicitat per la seva tasca a Catalunya en les últimes hores.

Per la seua banda, l’edil de l’Ajuntament de València responsable de Seguretat, Anaïs Menguzzato, ha insistit en la necessitat de “ser més aliats que mai amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”. “Per a nosaltres és fonamental la informació que vam aconseguir a través dels ciutadans, la valorem, l’apreciem i demanem la seva col·laboració”, ha assegurat.

D’altra banda, ha assenyalat que “els ciutadans han d’entendre que el prioritari ara és la seguretat, no perquè estiguem en una situació especial, perquè seguim en alerta 4, però s’ha de donar sensació de seguretat i els ciutadans ho han d’entendre, és pel seu bé”.

D’altra banda, ha lamentat no tenir a disposició tots els recursos que serien desitjables en matèria de seguretat, entre d’altres motius perquè “estem a l’agost”, si bé ha indicat que la prioritat és l’col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment