Ahir a la nit Bétera bullia amb l’esperada Coetà del Gos en què els majorals de 2017 van cremar uns 77.000 coets en més de mitja hora d’espectacle, gairebé sense parades i amb un estel final espectacular que el públic congregat a la Plaça Luis Reig tardarà a oblidar.
Betera.com va viure amb ells l’abans, el durant i el després. L’abans al seu barracó, on els uns als altres s’ajudaven entre rialles i nervis a vestir-se amb tota la roba necessària per evitar cremades: pantalons, caçadores, granotes, botes, tovalloles mullades, casc, etc.


L’espectacle en què la pólvora és la protagonista el vam poder viure junt amb les obreres. Pilar, Olga, Amparo i Marieta van veure aquest acte des d’una terrassa a primera línia de la plaça.

Després de cremar quilos i quilos de pólvora la Plaça Luis Reig va quedar convertida en un camp de batalla. Allí els majorals i obreres es felicitaven entre besos i abraçades i tornaven al barracó rebuts com herois pels veïns de Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment