Ahir a la nit Bétera bullia amb l’esperada Coetà del Gos en què els majorals de 2017 van cremar uns 77.000 coets en més de mitja hora d’espectacle, gairebé sense parades i amb un estel final espectacular que el públic congregat a la Plaça Luis Reig tardarà a oblidar.
Betera.com va viure amb ells l’abans, el durant i el després. L’abans al seu barracó, on els uns als altres s’ajudaven entre rialles i nervis a vestir-se amb tota la roba necessària per evitar cremades: pantalons, caçadores, granotes, botes, tovalloles mullades, casc, etc.


L’espectacle en què la pólvora és la protagonista el vam poder viure junt amb les obreres. Pilar, Olga, Amparo i Marieta van veure aquest acte des d’una terrassa a primera línia de la plaça.

Després de cremar quilos i quilos de pólvora la Plaça Luis Reig va quedar convertida en un camp de batalla. Allí els majorals i obreres es felicitaven entre besos i abraçades i tornaven al barracó rebuts com herois pels veïns de Bétera.
Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment