Com cada any el programa de les Festes d’Agost de Bétera reserva una vesprada perquè les Obreres i els Majorals de l’any ofererisquen a la localitat una demostració de les danses valencianes. La  vesprada va començar amb un minut de silenci amb què els festers, el públic, els músics i cantaors de la rondalla se sumaven als actes de condemna en repulsa als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.

Les Obreres i Majorals van ballar a més amb un crespó negre en les seues vestimentes i la primera de les albaes va estar dirigida als habitants de Barcelona amb l’objectiu d’enviar-los des de Bétera tot el suport, afecte i ànim en aquets difícils moments.

Davant de centenars de veïns i veïnes fidels a este acte, els festers i festeres de 2017 van ballar el Ball de Torrent, acompanyats de les seues parelles, dones i filles, al so de la música de la rondalla, el tabal i la dolçaina de la colla “Xe que burra” i les veus dels cantaors de l’escola municipal de Cant d’Estil de Bétera.


 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment