35 fotografies de veïns i veïnes de Bétera han participat enguany en el IV Concurs de Fotografia Festes de Bétera “Esperanza Casanoves” organitzat pel nostre periòdic. El termini de lliurament es tancava ahir divendres a les 12 del migdia.

Com és habitual la majoria d’instantànies són de “la rodà” del dia 15 d’agost. El colorit i vistós confeti dóna molt joc i per això és un dels protagonistes del concurs juntament amb les obreres, la pólvora i els xiquets, que tant gaudeixen de la festa. Però el més important és que totes les fotografies ens deixen grans moments dels beterans i beteranas gaudint de les festes.

Cada any el nivell puja i en aquesta ocasió el jurat, compost pels membres de l’equip que formen betera.com i l’amant de la fotografia Esperanza Casanoves, ho ha tingut molt complicat per escollir a les tres millors. En l’elecció s’ha valorat l’originalitat i el moment captat per damunt de la tècnica.

Els premis es lliuraran aquest dissabte a les 20.30 hores al barracó dels Majorals 2018. Moltes gràcies a tots per participar.

Les fotografies premiades són:

Primer Premi (100 euros): Rosana Miralles

30. Rosana Miralles

Segon Premi (75 euros): Mariola Ferrando

17. Mariola Ferrando

Tercer Premi (50 euros): Carlos Herrando
16. Carlos Herrando
 
Aquestes són totes les imatges que han participat al IV Concurs de Fotografia Festes de Bétera 2017:


 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment