Les festes de Bétera van arribant a poc a poc a la fi però no sense abans celebrar la cavalcada de disfresses que cada any reuneix centenars de persones disfressades de la manera més original possible. Passades les set de la vesparada la comitiva eixia del poliesportiu municipal encapçalada per la xaranga Xe que bo! encarregada d’amenitzar la festa des del remolc d’un camió.

Cada obrera va pujar a una carrossa acompanyada pels seus familiars, amics i veïns. Els majorals van optar per anar a peu vestits de nadons en bolquers, una imatge que segur tardarem molt en oblidar…

Però hi va haver molt molt més. Als veïns i veïnes més joves de Bétera els encanta participar en esta vesprada en la qual cadascú és lliure per convertir-se per unes hores en el que vullguen. Super heroïnes, prícesas de les mil i una nits, hindús, personatges de la mítica sèrie Songoku, Vecinas Rubias i molt més.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment