Les Festes de Bétera 2017 acaben hui però comencen les de 2018 amb l’elecció de les noves Obreres i l’entrada en escena de la nova colla de majorals. Tal com mana la tradició després de la Santa Missa de la Vuitava s’han confeccionat les “bolletes” al despatx de la Casa Abadia en presència del rector En Vicent Font i després ha començat a bon ritme la recerca de les noves obreres.

La calor i el sol no ha dissuadit les veïnes i veïns que han volgut recórrer els carrers de Bétera per a conéixer-les de primera mà. La primera a lliurar la bolleta ha sigut l’Obrera fadrina Olga Coscollar qui se l’ha entregada entre llàgrimes a Julia Garrido, actual Fallera Major de Bétera, i filla del majoral Juan Garrido.

L’obrera casada Pilar Ros s’ha dirigit al nucli històric de la localitat per donar una volta, enganyant a la seua amiga Lolin, i dirigint-se a casa de la María José Ruiz qui ha agafat la bolleta entre les abraçades i llàgrimes de la seua família. La festa es quedarà doncs al carrer Marqués de Dos Aigües un any més.

Després la comitiva encapçalada per Marieta Guerrero s’ha dirigit per l’Avinguda del País Valencià per lliurar-li la bolleta de segona obrera fadrina a Mireia Picher, una jove procedent d’una família molt festera ja que, el seu oncle és Jose Vicente Bes “Pansaro”, és el president dels majorals d’enguany.

La última en lliurar la bolleta ha estat Amparo Lull qui l’hi ha lliurat a Cristina Boví, dona d’un dels majorals d’enguany, Jorge Aznar. A Cristina li ha costat uns minuts prendre la decisió però finalment l’han convençut i serà la segona obrera casada de 2018.


Més imatges del matí: 

 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment