infantilinicioNotíciesOci i Cultura

Serà el proper dilluns, 4 de setembre, quan Bétera torne a acollir l’Exposició itinerant ‘No em toques el WhatsApp‘.IVAJ

La mostra es podrà visitar en l’edifici de l’ Ajuntament vell del municipi (Carrer major) fins el 7 de setembre, en horari de 18:00 a 20’30 hores.

Aquesta inciativa va dirigida a joves en edats compreses entre els 14 i 30 anys. Aquesta iniciativa s’emmarca dins d’una campanya de joventut donat que els estudis han comprovat que la violència de gènere s’ha incrementat en un 25 per cent en aquest sector de la població, és a dir, el que més utilitza les noves tecnologies per controlar la seua parella.

Es tracta d’una campanya de prevenció de la violència contra les dones, organitzada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de la Generalitat Valenciana.

Amb aquesta expossició es pretén transmetre valors de convivència, educació i respecte, davant la plaga social que significa l’existència, encara a dia d’avui, d’actituds violentes contra les dones.

També es pretén conscienciar tota la societat de la realitat de moltes dones i de la necessitat d’ajudar les que encara la pateixen, i denunciar qualsevol manifestació o indici de violència contra les dones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment