Notícies

El pròxim dilluns 4 de setembre els veïns de Bétera tenen una cita amb la prevenció del càncer de pell. A  partir de les 10 del matí una unitat mòbil es traslladara fins a Casa Nebot amb motiu de la Campanya Solar.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les actuacions periòdiques de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Tot aquell que desitge revisar taques o pigues que puguen ser fruit d’una llarga exposició al sol pot acostar-se a aquesta ubicació.

Tal i com recorda l’AECC cal recordar que un abús excesiu del sol pot causar alteracions en la pell i ocasionar futurs problemes de salut. En aquest sentit destaca la importància de protegir-se dels raigs UVA no sols a l’estiu sino durant tot l’any. A més a més, també es deu prestar especial atenció a la prevenció dels més menuts i adolescents.

Entre les recomanacions més freqüents es troben evitar les hores d’alta exposició solar (de 12 a 16 hores), utilitzar el protector adequat, protegir-se amb prendes com gorres o barrets i no oblidar les ulleres de sol correctament hologades per tal d’evitar problemes visuals.

Recorda que la pell pot deixar una empremta inesborrable en la pell.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment