runcancerLa marxa solidària “Runcancer” aplega a Bétera de la mà de la Junta Local del Càncer i de l’Ajuntament de la localitat. Es tracta d’un circuit per a tot tipus de públic que es desenvoluparà el pròxim 10 de setembre.

Després de recórrer gran part de les poblacions de tota la província, el circuit de carreres i marxes solidàries més gran d’Europa aplega fins al nostre municipi. La finalitat no és altra que recaptar diners per a la lluita contra el càncer.

Amb un recorregut de 5 km, que començarà i acabarà a l’Albereda, tot aquell veí interessat podrà participar per tan sols 3 euros. Cal recordar que el proper dilluns 4 de setembre (de les 10.00 hores fins a les 12:00 hores) a Casa Nebot és el últim dia per inscriure’s.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment