runcancerLa marxa solidària “Runcancer” aplega a Bétera de la mà de la Junta Local del Càncer i de l’Ajuntament de la localitat. Es tracta d’un circuit per a tot tipus de públic que es desenvoluparà el pròxim 10 de setembre.

Després de recórrer gran part de les poblacions de tota la província, el circuit de carreres i marxes solidàries més gran d’Europa aplega fins al nostre municipi. La finalitat no és altra que recaptar diners per a la lluita contra el càncer.

Amb un recorregut de 5 km, que començarà i acabarà a l’Albereda, tot aquell veí interessat podrà participar per tan sols 3 euros. Cal recordar que el proper dilluns 4 de setembre (de les 10.00 hores fins a les 12:00 hores) a Casa Nebot és el últim dia per inscriure’s.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment