Casa Nebot BéteraEls majors de díhuit anys tenen l’oportunitat d’adquirir una plaça a l’Escola per Adults de Bétera (EPA) per actualitzar, completar o ampliar la seua carrera professional.
L’escola d’ensenyament per adults té places vacants per a cursos d’idiomes com Castellà per Estrangers, Valencià Elemental i Superior, o Anglés des del nivell de principiant fins al bàsic.
Per altra banda, hi trobem cursos especialitzats en les noves tecnologies com per exemple: Informàtica Bàsica, Emmagatzemament en el Núvol, Seminari d’Android o Seminari de Seguretat Informàtica.
A més, hi existeix l’opció de preparar-se el títol de graduat en E.S.O o el d’Accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Tots aquells interessats poden presentar la sol·licitud al registre d’entrada municipal des de l’11 fins al 15 de setembre de 9.00 a 14.00 hores.
Els joves majors d’edat podran apuntar-se als cursos que presenta la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Bétera per als pròxims mesos. Aquests comptaran amb un total de 30 hores i un preu de 45 euros (40,50 euros amb Carnet Jove).
En primer lloc hi trobem el curs “d’Educador de Menjador Escolar”, que s’impartirà tots els dissabtes des del  7 d’octubre fins al 4 de novembre de 8.30 a 14.30 hores a Casa Nebot.
També hi ofereix el curs “d’Animació del Temps Lliure de xiquets i joves amb diversitat disfuncional intel·lectual” que es desenvoluparà a l’Edifici La Penya del 20 de setembre al 29 de novembre. Les classes seran els dimecres de 16.30 a les 20.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment