AVIS metroFerrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà serveis mínims del 50% i 60%, segons franges horàries, durant les aturades parcials convocades pel col·lectiu de maquinistes de metro i tramvia de Metrovalencia per dilluns que ve.

Davant les convocatòries de vaga de les diferents representacions sindicals de FGV a València, la Direcció General de Treball ha dictaminat diferents serveis essencials mínims.

D’aquesta manera, a les hores puntes (de 6 a 9 hores, de 12 a 16 hores i de 19 a 22 hores) les circulacions previstes seran el 60% de les habituals, mentre que en les hores vall (la resta del dia), es preveuen del 50%.

FGV lamenta les molèsties que puguin ocasionar aquestes mesures, derivades de les aturades convocades pels sindicats i recomana als interessats consultar els horaris de pas previstos.  

Els horaris d’aquests serveis estan a disposició dels usuaris a les instal·lacions i estacions de Metrovalencia, al telèfon gratuït d’atenció al client 900 46 10 46 i al web de Metrovalencia, http://www.metrovalencia.es, a més de poder establir comunicació a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).


Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment