bombers JusticiaEFE. Els bombers de la ciutat de València s’han desplaçat al voltant de les 12.00 hores fins a la Ciutat de la Justícia, seu dels jutjats de la ciutat i de l’Audiència Provincial (concretament en els jutjats de Primera Instància 3 i 4 ubicats en la segona planta), per sufocar l’incendi que allí s’havia declarat.

Segons han informat a Efe fonts d’aquest cos, un ciutadà ha avisat als servicis d’Emergències al veure eixir fum per una finestra de l’edifici de cinc altures. Fins al lloc s’han desplaçat fins a huit vehicles del Parc de Bombers de València, entre ells tres cisternes i dos grues. Les últimes informacions parlen d’un focus de l’incendi localitzat i controlat, ja que ha deixat de veure’s fum en l’exterior.

A hores d’ara els bombers treballen per a refredar el fals sostre de la segona planta, segons han informat fonts d’Emergències. En l’interior de l’edifici, no obstant això, es pot apreciar a través de fotografies difoses pels bombers com s’ha concentrat una gran quantitat de fum, que s’ha propagat pel fals sostre, ja que es tracta de plantes diàfanes. Per aquesta circumstància els jutjats de guàrdia s’han vist obligat a desallotjar el lloc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment