La primera edició de la Runcàncer se celebrà ahir a Bétera amb més de 700 participants que varen recórrer un total de 5 kilòmetres. La marxa va aconseguir un total de 2.227 euros que es destinaran a la investigació de la lluita contra el càncer.

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de València (AECC) organitza circuits solidaris al llarg de tota la província, tant és l’èxit d’aquests que el 2017 s’ha duplicat la xifra d’entregues, 61 davant les 32 de l’any passat. Es tracta de marxes a peu per a tot tipus de públic i carreres més enfocades per a corredors experimentats, amb finalitat 100% solidària.

Un gran nombre de veïns de Bétera una destacada presència de menuts, de totes les edats varen acudir a la cita solidària que va desenvolupar-se sense cap incident. Aquest fet es va deure a l’alta vigilància en nombrosos punts de la Policia Local i de Protecció Civil.

Encara que la Runcàncer va ja per la tercera edició és la primera volta que es desenvolupava a la nostra població. A causa de l’èxit que ha experimentat la marxa solidària, l’Ajuntament de Bétera té previst incloure la modalitat de carrera per a l’any que ve.

Diners destinats a la lluita contra el càncer

La totalitat del preu de la inscripció de la marxa d’ahir diumenge és per a la investigació del càncer. A més, als ‘stands’ habilitats a la zona de meta es va produir la venda de samarretes de l’AECC, una part del seu cost també és destinada per a la lluita contra aquesta malaltia.

Cal recordar que el 21 d’octubre es durà a terme una recol·lecta per tot el municipi, i al mes de novembre es produirà el tradicional sopar del càncer.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment